Van Havalimanı’nda 32 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Yabancı Uyruklu 2 Kişi Van Havalimanında Uyuşturucu ile Yakalandı

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Van’da sıvılaştırarak kıyafetlere yedirdikleri uyuşturucu madde ile havalimanına gelen yabancı uyruklu 2 kişiyi yakaladı. Yapılan kontrollerde, kıyafetlere yedirilen uyuşturucu miktarının 32 kilo 460 gram metamfetamin olduğu tespit edildi.

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, il genelinde uyuşturucu ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıslara yönelik çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi. 19 Nisan 2025 tarihinde Ferit Melen Havalimanı’nda durdurulan yabancı uyruklu 2 şahsın üzerinde ve valizlerinde yapılan aramada 32 kilo 460 gram metamfetamin ele geçirildi ve şahıslar gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü, yabancı uyruklu şahısların kıyafetlerine sıvılaştırarak yedirdiği metamfetamin maddesi görüntülerini basınla paylaştı. Yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

El, Ayak ve Ağız Hastalığı Aile İçinde Yayılabilir!

El, ayak ve ağız hastalıklarının aile içinde hızla yayılabileceğine dikkat çeken uzmanlar, ebeveynlere uyarılarda bulundu. 

Uyku uzmanında 30 saniyelik hile: Sadece 3 gecede horlamayı durduruyor

Uyku uzmanları, polen mevsiminde artan horlama sorununa karşı sadece 30 saniyelik dil egzersiziyle çözüm sunuyor. Günlük uygulanan bu basit hareket, horlamayı üç günde azaltabiliyor…

Hapşırma ve öksürmeyle bulaşıyor! Tedavisine hemen başlamak kritik önem taşıyor

Öksürme, hapşırma ve konuşma esnasında havaya yayılan damlacıklar yoluyla çok kolay ve çok hızlı bulaşabilen menenjit, tanı ve tedavisinde gecikildiğinde kalıcı nörolojik hasarlara hatta ölüme neden olabiliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Kurt, bebeklerde ve çocuklarda menenjitin önemli belirtilerini, toplumda bu tehlikeli hastalıkla ilgili doğru bilinen yanlışları anlattı.

Bilim insanlarından ilginç tespit: Cinsiyete göre farklılık gösteriyor!

İngiltere’deki araştırmalar, melanom cilt kanserinin kadın ve erkeklerde kıyafet tercihi, beden yapısı ve saç şekli gibi faktörlere bağlı olarak farklı vücut bölgelerinde yaygınlaştığını ortaya koydu.

Uzmanı uyardı: Türkiye’de ve dünyada obezite oranı hızla artıyor

Uzmanı uyardı: Türkiye’de ve dünyada obezite oranı hızla artıyor

Havalar ısındı, keneler baş gösterdi!

Prof. Dr. Tuğrul Erbaydar, KKKA’ya karşı aşı bulunmadığını belirterek kene tutunmalarında hızlı müdahalenin hayati önem taşıdığını vurguladı.