Trabzon’da “Savaş Müzesi” oyunu prömiyer yaptı

Trabzon Devlet Tiyatrosu “Savaş Müzesi” Oyunuyla Sahne Alıyor

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), seyircilerle buluşacak olan “Savaş Müzesi” oyununu sahnelemeye hazırlanıyor. TDT’nin genç yeteneklere destek veren projesi “DT Genç Sahne” kapsamında gerçekleştirilen oyunun prömiyeri, Haluk Ongan Sahnesi’nde gerçekleşti.

Oyun, Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı, Barış Erdenk’in proje danışmanlığını üstlendiği ve TDT sanatçısı Faik Gürbüzlü’nün yönettiği bir yapıma dönüştü. Derya Hatipoğlu, Burhan Kurt, Dilan Serinyel, Ogün Kılıç, Selin Karayağız, Bedirhan Arpacı ve Yasemin Nalçacıoğlu’nun roller aldığı bu oyun, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Oyunun dekor tasarımı Aslıhan Üçer’e, kostüm tasarımı Ebru Gürbüzlü’ye, ışık tasarımı Nihat Bahar’a, müzikleri Kemal Kahraman’a, koreografisi ise Gökmen Göçbeyli’ye ait. Oyun, 17, 18, 23, 24 ve 25 Ocak tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşacak.


Kızıl Goncalar: Neye ya da kime taparsa tapsın sonuçta herkes fâni!


Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Aziz İhsan Aktaş ve 23 kişi tutuklandı

TIKLAYIN | Tolga Şardan yazdı: Komiser Kürşat’ın intiharının ardından “Moskova skandalı” çıktı!

TIKLAYIN | Vedat Milor hastalığını ve nedenini anlattı

TIKLAYIN | Ankara’da feci ölüm; otomobilden atladı, arkadan gelen aracın çarpmasıyla öldü

TIKLAYIN | Hakemlerin performansına tepki gösteren Hacıosmanoğlu, yüzde yüz zammı iptal etti: “Ayaklarınızı denk alın”

TIKLAYIN | 2025 emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak?

Related Posts

Yükseköğretimde geçerli ‘yeni’ ingilizce sınavı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Metni (CEFR) ile uyumlu olarak hazırlanan ve dört temel dil becerisini ölçen bilgisayar tabanlı Elektronik İngilizce Yeterlik Sınavı’nın (e-TEP), yükseköğretim alanında geçerli merkezi yabancı dil sınavları arasında yer almasına karar verdi.

YKS tercihleri ne zaman başlıyor? 2025 YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yürütülen süreçte tercih tarihleri, adayların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki, YKS tercihleri ne zaman başlıyor? 2025 YKS tercih kılavuzu yayımlandı mı?

ATA AÖF bütünleme sınav tarihi ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınavında kalem veriliyor mu?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) bahar dönemi bütünleme sınavları üç oturum halinde uygulanacak. Peki, ATA AÖF bütünleme sınav tarihi ne zaman? ATA AÖF bütünleme sınavında kalem veriliyor mu?

KPSS başvuruları başladı

KPSS başvuruları başladı

Kene ısırığı nasıl olur, belirtileri nelerdir? Kene ısırığı izi nasıl görünür?

Kene ısırıkları, genellikle açık havada, çalılık, ormanlık veya otluk alanlarda bulunan kenelerin insan vücuduna yapışarak kan emmesiyle meydana geliyor. Keneler, deriye tutunduktan sonra ağız kısımlarıyla deriyi deler ve ağrı kesici, pıhtı önleyici maddeler salgılayarak uzun süre fark edilmeden kan emebiliyor. Bu nedenle, kene ısırığı çoğu zaman ağrısızdır ve kişi tarafından hemen fark edilmeyebiliyor. Keneler, vücut ağırlıklarının çok üzerinde kan emebilir ve tam doyana kadar yaklaşık 10 gün boyunca vücutta kalabilir. Peki, Kene ısırığı nasıl olur, belirtileri nelerdir? Kene ısırığı izi nasıl görünür? İşte, merak edilen o detaylar

TWITTER HATA TESPİT RAPORU 25 HAZİRAN || Gece yarısı 8 bildirim birden geldi! Twitter (X) dondu mu, ne sorun var?

Twitter çöktü mü, X neden açılmıyor, dondu mu ne sorun var? 25 Haziran Çarşamba günü yaşanan sorunlarla birlikte başta belirtilen sorunun cevabı en çok sorgulananlar arasında ilk sırlarda yer alıyor. Hemen belirtelim ki son 24 saat içerisinde büyük bir aksamaya neden olan sorun kaydı kapılmadı. Merak edenler için güncel hata tespit raporunu haberimizde derledik. Peki, Twitter dondu mu, çöktü mü ne sorun var? İşte 25 Haziran Çarşamba Twitter hata tespit raporu…