Tekirdağ’da Motosiklet Denetimleri Artıyor

Tekirdağ’da 1 Ay İçinde 6 Bin 13 Motosiklet ve Sürücü Kontrol Edildi

Tekirdağ ilinde son bir ay içinde toplam 6 bin 13 motosiklet ve sürücüsü detaylı bir şekilde denetlendi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak tarihinden itibaren il genelinde gerçekleştirilen denetimler sonucunda 6 bin 13 motosiklet ve sürücüsü incelendi.

Yapılan açıklamada, trafik kazalarının yarısından fazlasında motosikletlerin ve sürücülerin karıştığına vurgu yapıldı. Motosiklet denetimlerinin artırılarak devam ettirildiği ifade edilirken, kusurlu motosiklet kullanımı ve kasksız sürücülere daha az rastlandığı belirtildi. Geçen yılın aynı dönemine göre motosiklet kusurluluk oranının yüzde 50 düştüğü de vurgulandı.

Açıklamada, motosiklet sürücülerinden özellikle meskûn mahallelerde gereksiz hız yapmamaları ve abartılı egzoz kullanımından kaçınmaları istenirken, kasksız motosiklet sürücülerine karşı da hassasiyet gösterilmesi çağrısı yapıldı. Tekirdağlı vatandaşlara duyarlılıkları için teşekkür edilerek, kazasız günler dileyen açıklama, sürücülere daha dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu. – TEKİRDAĞ

Related Posts

Cumhur İttifakı’na 14 Mayıs’ı hatırlattı! Mansur Yavaş’tan çok konuşulacak PKK açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Öyle bir iktidarla yarışıyoruz ki zaman geliyor yanına birilerini alıyor, o gün onların oyuna ihtiyaçları var. ‘Siz yanlış yapıyorsunuz’ denildiği zaman, söyleyen herkesi hainlikle suçluyorlar. Aradan zaman geçiyor, ‘Biz aldatıldık’ diyorlar. Biz 14 Mayıs seçimlerini unutmadık. Hani PKK’lılar Ankara Büyükşehir’de sayaç okuyacaktı, ne oldu” dedi.

Erdoğan’ın sözlerine Saray’ın sitesinden sansür

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Kızılcahamam’da açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın “AK Parti, MHP, DEM biz en azından üçlü olarak bu yolda beraber yürümeye karar verdik” ifadelerinin, AKP ve Cumhurbaşkanlığı’nın sitesinde olmadığı dikkat çekti.

Gazze’de ateşkes yine çıkmaza sürükleniyor

Gazze’de ateşkes görüşmeleri İsrail’in çekilme haritası nedeniyle tıkandı. Hamas, Gazze’nin yüzde 40’ını İsrail kontrolünde bırakacak teklifi reddetti. Taraflar arasındaki krizin çözümü için ABD’nin devreye girmesi bekleniyor.

‘Anne tam puan alacağım’ dedi: Ertesi gün Türkiye birincisi oldu

15 Haziran’da yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçları açıklandı. Elazığ Mezre Ortaokulu öğrencisi Zümra Keklik, tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puanla Türkiye birincisi oldu. Başarısıyla ailesinin, öğretmenlerinin ve Elazığ’ın gururu …

PKK’nın silah bırakmasına AKP’den dikkat çeken yorum

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Gelinen aşamada ‘Terörsüz Türkiye’ hedefine ulaşılması için kritik bir eşik geçilmiştir. Bundan sonrasında PKK’nın tüm şubeleri ve illegal yapılarıyla feshi ve silahların yakılması/teslim edilmesi süreci kısa zaman içinde tamamlanmalıdır” dedi.

Lahmacun, kebap, pastırma markaları ifşa oldu: Bunların hepsini bize yedirdiler!

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı kontrollerin sonuçlarını paylaşarak hileli gıdalar listesini güncelledi ve denetime takılan yeni markalar konusunda uyarı yayınladı. Lahmacun, kebap, pastırma markalarının yanı sıra pide harcı gibi mazlemelerde de insan sağlığını tehdit eden malzemeler tespit edildi.