Sakarya’da uyuşturucuya iki tutuklama

Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu

Il Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmada önemli bir operasyona imza attı.

Tepetarla Mahallesi’nde durdurulan bir araçta ve araçta bulunan 3 şüphelinin üst aramasında, 130 gram sentetik uyuşturucu ve uyuşturucu kullanımına yönelik aparat ele geçirildi.

Yapılan operasyon sonucunda şüphelilerden F.F. (36), K.Ç. (31) ve Ş.Ç. (30) gözaltına alındı.

Adli makamlara sevk edilen zanlılardan F.F. ve Ş.Ç. tutuklanırken, K.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Related Posts

Denizli’de balkondan düşen kadın öldü

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde balkondan düşen 29 yaşındaki kadın hastanede hayatını kaybetti.

Baba dehşeti: Uyuyan kızlarını bıçakladı

Diyarbakır’da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen baba, uyuyan 2 kızını ve kendisini bıçaklayarak yaraladı.

Erdoğan Aliyev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

ABD, öğrencilerin vize başvurularını, sosyal medya hesaplarının incelenmesi kaydıyla yeniden başlatacak

ABD, öğrencilerin vize başvurularını, sosyal medya hesaplarının incelenmesi kaydıyla yeniden başlatacak

Trump’ın U dönüşü… ‘Barış’ derken İran ile savaşta buldu

Amerikan New York Times gazetesi ocak ayında ikinci kez iktidara geldiğinde İran ile nükleer bir anlaşmanın mümkün olduğuna inanan ABD Başkanı Donald Trump’ın son iki ayda nasıl kendisini savaşın eşiğinde hatta savaşa müdahil olup olmamayı düşünürken bulduğunu yazdı.

Kadın öğretmenin tuhaf sözleri: Çıldırıyoruz Bakan Bey

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Dönem Sonu Faaliyet Haftası” dolayısıyla Başkent Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Şehit Onur Doğan İlkokulu’nu ziyaret etti.