Pendik’te Uyuşturucu Operasyonu: Sürücü Tutuklandı

PENDİK’TE POLİS TARAFINDAN YAKALANAN OTOMOBİLDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Pendik ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilin şasi kısmına gizlenmiş şeker kutularından uyuşturucu madde çıktı. Araç sürücüsü C.E.Ş. tutuklandı.

Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, Batı Mahallesi Sahil Bulvarı’nda durdurdukları şüpheli otomobilde inceleme yaptılar. Otomobil sürücüsü C.E.Ş. üzerinde yapılan aramada ‘kelebek’ olarak bilinen bir bıçak bulundu.

Polis ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda otomobilin şasi kısmına mıknatıslı şekilde gizlenmiş şeker kutuları tespit edildi. Şeker kutularının içinden 4 parça halinde paketlenmiş kokain ele geçirildi. Ayrıca şüphelinin üzerinde yapılan aramada 16,8 gram kokain maddesi, 36 bin 600 lira, 50 euro nakit para, 5 adet cep telefonu ve bıçak bulundu.

C.E.Ş.’nin 7 adet suç kaydı olduğu ve Gaziantep ile Çorum’daki polis merkezlerince ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından arandığı belirlendi. Şüpheli adliyeye sevk edilerek ‘narkotik madde ticareti’ suçundan tutuklandı.

Related Posts

‘Anne tam puan alacağım’ dedi: Ertesi gün Türkiye birincisi oldu

15 Haziran’da yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçları açıklandı. Elazığ Mezre Ortaokulu öğrencisi Zümra Keklik, tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puanla Türkiye birincisi oldu. Başarısıyla ailesinin, öğretmenlerinin ve Elazığ’ın gururu …

PKK’nın silah bırakmasına AKP’den dikkat çeken yorum

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Gelinen aşamada ‘Terörsüz Türkiye’ hedefine ulaşılması için kritik bir eşik geçilmiştir. Bundan sonrasında PKK’nın tüm şubeleri ve illegal yapılarıyla feshi ve silahların yakılması/teslim edilmesi süreci kısa zaman içinde tamamlanmalıdır” dedi.

Lahmacun, kebap, pastırma markaları ifşa oldu: Bunların hepsini bize yedirdiler!

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı kontrollerin sonuçlarını paylaşarak hileli gıdalar listesini güncelledi ve denetime takılan yeni markalar konusunda uyarı yayınladı. Lahmacun, kebap, pastırma markalarının yanı sıra pide harcı gibi mazlemelerde de insan sağlığını tehdit eden malzemeler tespit edildi.

TESK Başkanı Palandöken: Esnaf sigara satmaktan vazgeçebilir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Eğer firmalar kredi kartı komisyonlarını üstlenmezse esnafımız sigara satmaktan tamamen vazgeçme noktasına gelebilir” dedi.

Erkan Baş’tan ‘Basel’ tepkisi: Memlekette birisi için ‘Gebersin’ dendiğinde akla sadece Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünü?

TİP lideri Erkan Baş, ‘Basel’ lakaplı TİP üyesi Bekir Aslan’ın yaptığı paylaşım sonucunda tutuklanmasına ilişkin “Memlekette birisi birisi için ‘Gebersin’ dediğinde akla sadece Tayyip Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünüdür? ‘Bu ülkede Netanyahu’ya da laf ettirmem’ diyorsanız Allah belanızı versin. Herkes sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmemek zorunda değil” dedi.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?