Nevzat Bahtiyar’ın avukatı: İlk suçlama geldi, Yüksel “Salim yaptı” dedi; sadece izleyin, istinaftan önce neler değişecek!

Tartışma Diyarbakır’da: 8 Yaşındaki Narin Güran Davasında Gelişmeler

T24 Haber Merkezi

Diyarbakır’da yaşanan trajik olayda 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin davada hapis cezası alan Nevzat Bahtiyar’ın avukatı Ali Eryılmaz, Narin’in annesi Yüksel Güran’ın amca Salim Güran’ı suçladığını ortaya attı. Eryılmaz, “Az kaldı, görünen o ki, ya bir itiraf gelecek ya da birbirlerini suçlamaya başlayacaklar. İlk suçlama da geldi” sözleriyle dikkat çekti.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan ve 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran’ın davasında, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve amcası Salim Güran’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmişti. Yine davada Nevzat Bahtiyar ise 4 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Olayın nedeni ise henüz aydınlatılamadı.

Ali Eryılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tutuklu anne Yüksel Güran’ın ilk suçlamayı yaptığını belirtti. Eryılmaz, “Az kaldı, görünen o ki ya bir itiraf gelecek ya da birbirlerini suçlamaya başlayacaklar. İlk suçlama da geldi” ifadelerini kullandı ve “Yüksel ‘Salim yaptı’ dedi. Hadi bakalım, söz sırası Salim’de. Sadece izleyin, istinaftan önce neler değişecek. Bunları daha çok duyacaksınız. Cezaevi ziyaret trafiğini izleseniz anlayacaksınız” dedi.


2024’ün gözden kaçan 26 dizi ve filmi

Related Posts

Mardin’de sulama kanalına giren kişi kayboldu

Mardin’de sulama kanalına giren Suriye uyruklu kişi kayboldu.

Bingöl’de Tır devrildi: Sürücü ağır yaralandı

Bingöl’ün Genç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, devrilen tırın sürücüsü ağır yaralandı.

Müftülükten din görevlilerine zorla bağış iddiası! Ödemeyenler tehdit edilmiş

Sivas’ın Gemerek ilçesinde ilçe müftüsü, şube müdürü ve bir daire personelinin din görevlilerinden ‘bağış’ adı altında zorla para talep ettiği iddia edildi.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan için tahliye talebi!

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan hakkında tahliye talebinde bulunan avukat Hüseyin Ersöz, tutuklama kararının hem usul yönünden hem de içerik yönünden açıkça hukuka aykırı olduğu ifade etti.

Başkanlık AKP’ye geçince Erdoğan’dan tebrik telefonu geldi: Oysa 1998’de bakın ne olmuştu…

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisinde, tutuklanan Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin görevden uzaklaştırılmasının ardından yapılan seçimde, AKP’li Meclis Üyesi Eray Karadeniz belediye başkanvekili seçildi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz’e tebrik telefonu açarken, akıllara Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığının düşmesinin ardından 1998 yılında İBB Meclisi’nde yapılan İBB Başkanvekili seçimi geldi.

DEM Parti: Öcalan’ın farklı siyasi partilerle buluşması kuvvetle muhtemel

DEM Parti: Öcalan’ın farklı siyasi partilerle buluşması kuvvetle muhtemel