Kaldırımdaki kedi evini tekmeledi

Sokak Kedisine Yapılan Saldırı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Siirt’te, sokak kedileri için özel olarak yapılan kedi evi maalesef kimliği belirsiz bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Olay, Bahçelievler Mahallesi Bankalar Caddesi’nde dün gece meydana geldi ve iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayı gerçekleştiren şahsın kimliği hala belirlenememiş olmakla birlikte, kaldırıma yapılan kedi evine tekme atarak zarar verdiği görülüyor. Kameraya yansıyan bu üzücü anlar kedi severleri derinden üzmüş durumda.

Kedi evini yapan esnaf, saldırganın bir an önce bulunup cezai işlemlerin gerçekleştirilmesini talep etti. Büyük bir infialle karşılanan bu saldırı olayı, hayvan severleri endişelendirirken, adaletin bir an önce yerini bulmasını bekliyoruz. (DHA)

 


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Erdoğan “varım” dedi, Özel’den tepki geldi: Yeniden seçilme gücü varmış gibi gösterip kaçak dövüşmesin

TIKLAYIN – Bahçeli’nin çağrısıyla başlayan “sürecin” adı konuldu: Önce barış sonra çözüm

TIKLAYIN – İrfan Can Kahveci 3 yıl daha Fenerbahçe’de!

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Türk kahvesi içen Cassandra, 2028 falında neleri gördü?

TIKLAYIN – 2.8 milyar TL’lik tartışma: Icardi ve Wanda Nara’nın boşanma davası krize dönüşebilir

Related Posts

TESK Başkanı Palandöken: Esnaf sigara satmaktan vazgeçebilir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Eğer firmalar kredi kartı komisyonlarını üstlenmezse esnafımız sigara satmaktan tamamen vazgeçme noktasına gelebilir” dedi.

Erkan Baş’tan ‘Basel’ tepkisi: Memlekette birisi için ‘Gebersin’ dendiğinde akla sadece Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünü?

TİP lideri Erkan Baş, ‘Basel’ lakaplı TİP üyesi Bekir Aslan’ın yaptığı paylaşım sonucunda tutuklanmasına ilişkin “Memlekette birisi birisi için ‘Gebersin’ dediğinde akla sadece Tayyip Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünüdür? ‘Bu ülkede Netanyahu’ya da laf ettirmem’ diyorsanız Allah belanızı versin. Herkes sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmemek zorunda değil” dedi.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

Putin, savaşta kaybettiği genç işçilerin yerine 1 milyon Hintli getirecek

Rusya, Ukrayna’daki savaş nedeniyle boşalan sanayi kadrolarını doldurmak için Hindistan’dan 1 milyon işçi getirmeye hazırlanıyor. Rusya, iş gücü açığını kapatmak için artık Sri Lanka ve Kuzey Kore ile de benzer anlaşmalar yapıyor.

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

İstanbul’da sıcaklık alarmı: İlçe ilçe dereceler açıklandı, asfalt 50 dereceye çıkacak

İstanbul’da sıcak hava dalgası etkisini artırdı. Gölgede 35 dereceye ulaşan sıcaklık, asfalt yüzeylerde 50 dereceye kadar çıkacak. Meteoroloji ve AKOM, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığını duyurdu. Uzmanlar, 11.00 ile 17.00 saatleri …