İzmir’de Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

İzmir’de Art Arda Meydana Gelen Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı

İzmir’de yaşanan zincirleme trafik kazasında, 3 araç karıştı ve 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, Konak ilçesi Mürselpaşa Bulvarı’nda meydana geldi. I.S.S. tarafından kullanılan 35 CJF 169 plakalı araç, E.İ. idaresindeki 35 AZ 5603 plakalı otomobil ve Y.T’nin kullandığı 34 KEE 261 plakalı aracın buluştuğu kazada, şans eseri 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonucunda 35 CJF 169 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik trafosunu devirerek devrildi. I.S.S. ve yanındaki yolcu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı; olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı; I.S.S. tedavi görmek üzere kabul edilirken, diğer yaralı hastaneye gitmeyi reddetti.

Trafik akışının aksamaması için kontrollü bir şekilde sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Related Posts

TESK Başkanı Palandöken: Esnaf sigara satmaktan vazgeçebilir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Eğer firmalar kredi kartı komisyonlarını üstlenmezse esnafımız sigara satmaktan tamamen vazgeçme noktasına gelebilir” dedi.

Erkan Baş’tan ‘Basel’ tepkisi: Memlekette birisi için ‘Gebersin’ dendiğinde akla sadece Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünü?

TİP lideri Erkan Baş, ‘Basel’ lakaplı TİP üyesi Bekir Aslan’ın yaptığı paylaşım sonucunda tutuklanmasına ilişkin “Memlekette birisi birisi için ‘Gebersin’ dediğinde akla sadece Tayyip Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünüdür? ‘Bu ülkede Netanyahu’ya da laf ettirmem’ diyorsanız Allah belanızı versin. Herkes sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmemek zorunda değil” dedi.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

Putin, savaşta kaybettiği genç işçilerin yerine 1 milyon Hintli getirecek

Rusya, Ukrayna’daki savaş nedeniyle boşalan sanayi kadrolarını doldurmak için Hindistan’dan 1 milyon işçi getirmeye hazırlanıyor. Rusya, iş gücü açığını kapatmak için artık Sri Lanka ve Kuzey Kore ile de benzer anlaşmalar yapıyor.

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

İstanbul’da sıcaklık alarmı: İlçe ilçe dereceler açıklandı, asfalt 50 dereceye çıkacak

İstanbul’da sıcak hava dalgası etkisini artırdı. Gölgede 35 dereceye ulaşan sıcaklık, asfalt yüzeylerde 50 dereceye kadar çıkacak. Meteoroloji ve AKOM, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığını duyurdu. Uzmanlar, 11.00 ile 17.00 saatleri …