Güney Kore’de dev çukur motosikleti yuttu: 1 kayıp, 1 yaralı

Gangdong Semtinde Dev Çukur: Motosiklet Yuttu!

Güney Kore’nin başkenti Seul, facia gibi bir olaya sahne oldu. Yerel yetkililerin verdiği bilgilere göre, Gangdong semtindeki bir otoyolda dün akşam saat 18.28’de çöküntü meydana geldi. Olayın sonucunda 20 metre çapında ve 30 metre derinliğinde devasa bir çukur oluştu ve bu çukura hareket halindeki bir motosiklet düştü. Şans eseri, bölgeden geçen bir otomobil çukura düşmekten son anda kurtuldu. İhbar üzerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi olay yerine sevk edildi.

Bir Sürücü Yaralı Kurtarıldı

Çukura düşmekten son anda kurtulan aracın kadın sürücüsü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün ise arama çalışmaları devam ediyor. İlk incelemelere göre, çöküntünün nedeni su borusu patlaması olarak belirlendi. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Related Posts

‘Anne tam puan alacağım’ dedi: Ertesi gün Türkiye birincisi oldu

15 Haziran’da yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçları açıklandı. Elazığ Mezre Ortaokulu öğrencisi Zümra Keklik, tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puanla Türkiye birincisi oldu. Başarısıyla ailesinin, öğretmenlerinin ve Elazığ’ın gururu …

PKK’nın silah bırakmasına AKP’den dikkat çeken yorum

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Gelinen aşamada ‘Terörsüz Türkiye’ hedefine ulaşılması için kritik bir eşik geçilmiştir. Bundan sonrasında PKK’nın tüm şubeleri ve illegal yapılarıyla feshi ve silahların yakılması/teslim edilmesi süreci kısa zaman içinde tamamlanmalıdır” dedi.

Lahmacun, kebap, pastırma markaları ifşa oldu: Bunların hepsini bize yedirdiler!

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı kontrollerin sonuçlarını paylaşarak hileli gıdalar listesini güncelledi ve denetime takılan yeni markalar konusunda uyarı yayınladı. Lahmacun, kebap, pastırma markalarının yanı sıra pide harcı gibi mazlemelerde de insan sağlığını tehdit eden malzemeler tespit edildi.

TESK Başkanı Palandöken: Esnaf sigara satmaktan vazgeçebilir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Eğer firmalar kredi kartı komisyonlarını üstlenmezse esnafımız sigara satmaktan tamamen vazgeçme noktasına gelebilir” dedi.

Erkan Baş’tan ‘Basel’ tepkisi: Memlekette birisi için ‘Gebersin’ dendiğinde akla sadece Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünü?

TİP lideri Erkan Baş, ‘Basel’ lakaplı TİP üyesi Bekir Aslan’ın yaptığı paylaşım sonucunda tutuklanmasına ilişkin “Memlekette birisi birisi için ‘Gebersin’ dediğinde akla sadece Tayyip Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünüdür? ‘Bu ülkede Netanyahu’ya da laf ettirmem’ diyorsanız Allah belanızı versin. Herkes sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmemek zorunda değil” dedi.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?