Dünyanın en büyük oyuncak fuarı 28 Ocak’ta kapılarını açıyor

2025 Almanya’da Görkemli Bir Başlangıç: Spielwarenmesse Fuarı

Spielwarenmesse, dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olarak kabul ediliyor ve 8 Ocak – 1 Şubat 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenecek. Fuar, NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilere kapılarını açacak.

Etkinlik boyunca, oyuncak sektöründeki en son trendler, pazar bilgileri ve yenilikler katılımcılara sunulacak, ilham verici bir deneyim yaşatacak.

Unutmayın! 16 Yaşından Küçükler Alınmıyor

Fuar, 165 bin metrekarelik alanda kurulacak ve 68 ülkeden 2 bin 354 firma ile 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Türkiye ise 64 firma ile fuarda yer alacak.

1 Şubat 2025 tarihine kadar devam edecek fuar, son teknoloji oyuncaklardan geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş ürün yelpazesini ziyaretçilere sunacak. Ayrıca, fuar öncesinde medya mensuplarına yeni oyuncaklar tanıtılacak. Biletler sadece çevrimiçi olarak satıldığı için fuara katılmak isteyenlerin biletlerini önceden satın almaları gerekmektedir ve 16 yaşından küçükler fuar alanına alınmayacaktır.

Related Posts

Çeteler açıkça gazetecileri tehdit ediyor! Gelen mesajları sosyal medyada ifşa ettiler

BirGün Gazetesi Muhabiri İsmail Arı ve Gazeteci Osman Çaklı tehdit edildiklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Tehditler hakkında emniyet birimlerini de bilgilendirdiklerini söyleyen gazeteciler kendilerine gelen mesajları yayınladı.

AKP’nin AYM teklifi Meclis’te: İptal kararlarına ‘ayar’

AKP, Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararlarını düzenleyen yeni bir torba kanun teklifini daha TBMM Başkanlığı’na sundu.

Numan Kurtulmuş 19 Mayıs’ta Gabar Dağı’na gidecek: Süreçle ilgili mesaj vermesi bekleniyor

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bir grup milletvekiliyle 19 Mayıs’ta Şırnak’a giderek Gabar Dağı’nda, gençlerle bir araya gelmeye, terör örgütü PKK’nın kendini feshederek silah bırakmasının ardından yaşanan yeni süreçle ilgili mesajlar vermeye hazırlanıyor. Kurtulmuş, petrol üretimi yapılan Gabar Dağı’nda çalışmaları da yerinde inceleyecek.

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: Rus heyet İstanbul’da, Zelenski Ankara’da; gözler İstanbul görüşmesinde

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: Rus heyet İstanbul’da, Zelenski Ankara’da; gözler İstanbul görüşmesinde

4 yıla yakın hapsi istenen Esila bugün ilk kez hakim karşısına çıkacak

İmamoğlu protestolarında gözaltına alınan Esila Ayık Cumhurbaşkanı’na hakaretten yargılanıyor.

Trump’a Katar’da görkemli karşılama

ABD Başkanı Donald Trump, Orta Doğu turunun ikinci durağı için Katar’ın başkenti Doha’ya geldi. Doha’daki Hamad Uluslararası Havalimanı’na Trump, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından karşılandı.