DEM Parti’nin İmralı sonrası görüşme turu: CHP görüşmesi bugün

DEM Parti İmralı Heyeti, TBMM’de Siyasi Parti Turunu Sürdürüyor

DEM Parti İmralı heyeti, siyasi parti turuna devam ediyor. Bugün TBMM çatısı altında önemli bir buluşma gerçekleşecek. DEM Parti İmralı heyeti, saat 10.30’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Meclis’te ziyaret edecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı Sarıkamış Harekatı’nın 110. yılı anma törenlerinde DEM Parti ile CHP arasında bir görüşme olup olmayacağına ilişkin soruya, “MYK toplantısında durumu değerlendireceğiz. Ama kimse böyle bir meselede, ‘Bütün genel başkanlar görüşmeli ama bir partinin genel başkanı farklı bir konumda olmalı’ gibi düşüncelerle hareket etmek istemiyoruz.” dedi.

Özel, DEM Parti İmralı heyeti görüşmeleriyle ilgili olarak da şunları söyledi: “Toplumsal mutabakat bizim için çok önemlidir. Şehit aileleri ve gaziler, bizim için büyük bir değere sahiptir. Onların incinmemesi ve desteklerini alabilmemiz önemlidir.”

DEM heyeti, Edirne Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret edecek ve ardından 2. kez İmralı’ya gidecekler.

DEM Parti Heyeti, AK Parti Meclis Grubunu Ziyaret Etti

Pervin Buldan, Sırrı Süreyya Önder ve Ahmet Türk’ten oluşan DEM Parti Heyeti, dün AK Parti Meclis grubunu ziyaret etti. Heyet, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile bir araya geldi. Görüşme 1 saat 20 dakika sürdü.

Related Posts

Mardin’de sulama kanalına giren kişi kayboldu

Mardin’de sulama kanalına giren Suriye uyruklu kişi kayboldu.

Bingöl’de Tır devrildi: Sürücü ağır yaralandı

Bingöl’ün Genç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, devrilen tırın sürücüsü ağır yaralandı.

Müftülükten din görevlilerine zorla bağış iddiası! Ödemeyenler tehdit edilmiş

Sivas’ın Gemerek ilçesinde ilçe müftüsü, şube müdürü ve bir daire personelinin din görevlilerinden ‘bağış’ adı altında zorla para talep ettiği iddia edildi.

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan için tahliye talebi!

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan hakkında tahliye talebinde bulunan avukat Hüseyin Ersöz, tutuklama kararının hem usul yönünden hem de içerik yönünden açıkça hukuka aykırı olduğu ifade etti.

Başkanlık AKP’ye geçince Erdoğan’dan tebrik telefonu geldi: Oysa 1998’de bakın ne olmuştu…

Gaziosmanpaşa Belediye Meclisinde, tutuklanan Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin görevden uzaklaştırılmasının ardından yapılan seçimde, AKP’li Meclis Üyesi Eray Karadeniz belediye başkanvekili seçildi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz’e tebrik telefonu açarken, akıllara Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığının düşmesinin ardından 1998 yılında İBB Meclisi’nde yapılan İBB Başkanvekili seçimi geldi.

DEM Parti: Öcalan’ın farklı siyasi partilerle buluşması kuvvetle muhtemel

DEM Parti: Öcalan’ın farklı siyasi partilerle buluşması kuvvetle muhtemel