Bolu’daki Yangın Soruşturmasında 3 Tutuklama

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında 78 Kişi Hayatını Kaybetti

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangınıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, yangınla ilgili olarak Grand Kartal Otel’de çıkan olayın detayları araştırılıyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki süreçlerin ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden Gülener, Coşkun ve Acar ile otelin iç mimarı A.B’nin sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Bu tutuklamayla birlikte, toplam tutuklananların sayısı 18’e yükseldi. Gazelle Otel Genel Müdürü A.D’nin ise adli işlemleri devam ediyor.

Geçmişte gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu 15 zanlı tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Erdoğan’ın sözlerine Saray’ın sitesinden sansür

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Kızılcahamam’da açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın “AK Parti, MHP, DEM biz en azından üçlü olarak bu yolda beraber yürümeye karar verdik” ifadelerinin, AKP ve Cumhurbaşkanlığı’nın sitesinde olmadığı dikkat çekti.

Gazze’de ateşkes yine çıkmaza sürükleniyor

Gazze’de ateşkes görüşmeleri İsrail’in çekilme haritası nedeniyle tıkandı. Hamas, Gazze’nin yüzde 40’ını İsrail kontrolünde bırakacak teklifi reddetti. Taraflar arasındaki krizin çözümü için ABD’nin devreye girmesi bekleniyor.

‘Anne tam puan alacağım’ dedi: Ertesi gün Türkiye birincisi oldu

15 Haziran’da yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçları açıklandı. Elazığ Mezre Ortaokulu öğrencisi Zümra Keklik, tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puanla Türkiye birincisi oldu. Başarısıyla ailesinin, öğretmenlerinin ve Elazığ’ın gururu …

PKK’nın silah bırakmasına AKP’den dikkat çeken yorum

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Gelinen aşamada ‘Terörsüz Türkiye’ hedefine ulaşılması için kritik bir eşik geçilmiştir. Bundan sonrasında PKK’nın tüm şubeleri ve illegal yapılarıyla feshi ve silahların yakılması/teslim edilmesi süreci kısa zaman içinde tamamlanmalıdır” dedi.

Lahmacun, kebap, pastırma markaları ifşa oldu: Bunların hepsini bize yedirdiler!

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı kontrollerin sonuçlarını paylaşarak hileli gıdalar listesini güncelledi ve denetime takılan yeni markalar konusunda uyarı yayınladı. Lahmacun, kebap, pastırma markalarının yanı sıra pide harcı gibi mazlemelerde de insan sağlığını tehdit eden malzemeler tespit edildi.

TESK Başkanı Palandöken: Esnaf sigara satmaktan vazgeçebilir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Eğer firmalar kredi kartı komisyonlarını üstlenmezse esnafımız sigara satmaktan tamamen vazgeçme noktasına gelebilir” dedi.