Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Karlı Hava Kazaya Neden Oldu!

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, dün saat 20.00 sularında yaşandı. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına çarpıp durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçtan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı ve farklı bir otobüsle seyahatlerine devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının tedavilerinin kısa sürede tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Diğer Yolcular Tarafından Cep Telefonuyla Kaydedilen Panik Anları!

Olay sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün koridoru ve koltukları cam parçalarıyla dolarken çocukların ağladığı anlar yer aldı.

Related Posts

Çeteler açıkça gazetecileri tehdit ediyor! Gelen mesajları sosyal medyada ifşa ettiler

BirGün Gazetesi Muhabiri İsmail Arı ve Gazeteci Osman Çaklı tehdit edildiklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu. Tehditler hakkında emniyet birimlerini de bilgilendirdiklerini söyleyen gazeteciler kendilerine gelen mesajları yayınladı.

AKP’nin AYM teklifi Meclis’te: İptal kararlarına ‘ayar’

AKP, Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararlarını düzenleyen yeni bir torba kanun teklifini daha TBMM Başkanlığı’na sundu.

Numan Kurtulmuş 19 Mayıs’ta Gabar Dağı’na gidecek: Süreçle ilgili mesaj vermesi bekleniyor

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bir grup milletvekiliyle 19 Mayıs’ta Şırnak’a giderek Gabar Dağı’nda, gençlerle bir araya gelmeye, terör örgütü PKK’nın kendini feshederek silah bırakmasının ardından yaşanan yeni süreçle ilgili mesajlar vermeye hazırlanıyor. Kurtulmuş, petrol üretimi yapılan Gabar Dağı’nda çalışmaları da yerinde inceleyecek.

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: Rus heyet İstanbul’da, Zelenski Ankara’da; gözler İstanbul görüşmesinde

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: Rus heyet İstanbul’da, Zelenski Ankara’da; gözler İstanbul görüşmesinde

4 yıla yakın hapsi istenen Esila bugün ilk kez hakim karşısına çıkacak

İmamoğlu protestolarında gözaltına alınan Esila Ayık Cumhurbaşkanı’na hakaretten yargılanıyor.

Trump’a Katar’da görkemli karşılama

ABD Başkanı Donald Trump, Orta Doğu turunun ikinci durağı için Katar’ın başkenti Doha’ya geldi. Doha’daki Hamad Uluslararası Havalimanı’na Trump, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından karşılandı.