2 günlük bebeği betona gömdüler! Firari anne ve anneanne ile ilgili dehşet dolu detaylar

Tekirdağ’da Gerçekleştirilen Operasyonda Yakalanan Şüpheliler Açığa Kavuşturuldu

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT timleri tarafından 12 Mart 2025 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, ‘Yakın Akrabayı Öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası bulunan İ.A. (38) isimli kadın ve aranan T.S. (64) isimli kadın yakalandı.

Asayiş Şube JASAT, 6. JASAT, Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ve Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak operasyonu sonucunda, şüpheliler Nusratiye Mahallesi’ndeki ikametlerinde tespit edilerek gözaltına alındı.

Korkunç Detaylar Ortaya Çıktı: Beton Dökülerek Gömülmüş

2010 yılında Çorlu ilçesinde yaşanan olayda, İ.A.’nin askerdeki sevgilisinden dünyaya gelen 2 günlük kız bebeği aile meclisi kararıyla öldürüldü. Bebeğin öldürülmesinin ardından evin bahçesine gömülüp üzerine beton döküldüğü belirlendi.

Polis, yapılan ihbar sonucunda bebeğin cesedine ulaştı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Anne İ.A., anneanne T.S. ve diğer aile üyeleri gözaltına alındı.

Adres Değiştirerek Kaçtılar

2010 yılında tutuklu olarak yargılanan anne ve anneanne 2018 yılında tahliye edildi. Ancak, mahkemenin ağırlaştırılmış müebbet cezası vermesinin ardından, iki kadın sürekli adres değiştirerek kaçtı. JASAT Ekipleri tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda cinayet zanlıları yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Related Posts

Gazze’de ateşkes yine çıkmaza sürükleniyor

Gazze’de ateşkes görüşmeleri İsrail’in çekilme haritası nedeniyle tıkandı. Hamas, Gazze’nin yüzde 40’ını İsrail kontrolünde bırakacak teklifi reddetti. Taraflar arasındaki krizin çözümü için ABD’nin devreye girmesi bekleniyor.

‘Anne tam puan alacağım’ dedi: Ertesi gün Türkiye birincisi oldu

15 Haziran’da yapılan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçları açıklandı. Elazığ Mezre Ortaokulu öğrencisi Zümra Keklik, tüm soruları doğru yanıtlayarak tam puanla Türkiye birincisi oldu. Başarısıyla ailesinin, öğretmenlerinin ve Elazığ’ın gururu …

PKK’nın silah bırakmasına AKP’den dikkat çeken yorum

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, terör örgütü PKK’nın silah bırakmasına ilişkin, “Gelinen aşamada ‘Terörsüz Türkiye’ hedefine ulaşılması için kritik bir eşik geçilmiştir. Bundan sonrasında PKK’nın tüm şubeleri ve illegal yapılarıyla feshi ve silahların yakılması/teslim edilmesi süreci kısa zaman içinde tamamlanmalıdır” dedi.

Lahmacun, kebap, pastırma markaları ifşa oldu: Bunların hepsini bize yedirdiler!

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı kontrollerin sonuçlarını paylaşarak hileli gıdalar listesini güncelledi ve denetime takılan yeni markalar konusunda uyarı yayınladı. Lahmacun, kebap, pastırma markalarının yanı sıra pide harcı gibi mazlemelerde de insan sağlığını tehdit eden malzemeler tespit edildi.

TESK Başkanı Palandöken: Esnaf sigara satmaktan vazgeçebilir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Eğer firmalar kredi kartı komisyonlarını üstlenmezse esnafımız sigara satmaktan tamamen vazgeçme noktasına gelebilir” dedi.

Erkan Baş’tan ‘Basel’ tepkisi: Memlekette birisi için ‘Gebersin’ dendiğinde akla sadece Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünü?

TİP lideri Erkan Baş, ‘Basel’ lakaplı TİP üyesi Bekir Aslan’ın yaptığı paylaşım sonucunda tutuklanmasına ilişkin “Memlekette birisi birisi için ‘Gebersin’ dediğinde akla sadece Tayyip Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünüdür? ‘Bu ülkede Netanyahu’ya da laf ettirmem’ diyorsanız Allah belanızı versin. Herkes sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmemek zorunda değil” dedi.