Bolu’da Otel Yangını Davasında Tutuklamalar

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Tutuklananlar Sayısı 19’a Yükseldi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı ve tutuklu sayısı 19’a yükseldi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Grand Kartal Otel’de çıkan yangın ile ilgili detaylar araştırılıyor. İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne gönderilen şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Ayrıca savcılık sorgusunun ardından tutuklanma kararı verilen Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in tutuklanması da gerçekleşti.

Şu ana kadar tutuklananların sayısı 19’a yükselirken, Gazelle Otel’in geçici süreyle kapatılmasına karar verildiği bildirildi. Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da aralarında bulunduğu 15 zanlı tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Atanamayan öğretmenler Erdoğan ve Tekin’e seslendi

Aldıkları yüksek puanlara rağmen atama hakkı elde edemeyen öğretmenler İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü önünde açıklama yaptı. Bu yıl da birçok öğretmenin, önceki yıllarda aynı puanlarla rahatlıkla atanabilecek durumda olmasına rağmen, kontenjan düşüşü nedeniyle atanamadığını belirtti.

Trafiği birbirine kattılar! Silecek kırmalı yol verme kavgası

Bursa’da otomobil ve motosiklet sürücüleri arasında yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Motosiklet sürücüsünün otomobilin sileceğini kırdığı anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Ümit Özdağ’ın Saraçhane kararına CHP’li vekilden ‘Canı sağ olsun’ yanıtı

İBB’ye yapılan operasyonun 100’üncü gününde CHP, Saraçhane’de toplandı. Zafer Partisi’nin parti teşkilatlarına yaptığı “Saraçhane’ye gidilmesin” talimatı dikkat çekti. CHP’li Umut Akdoğan, Ümit Özdağ için, “Canı sağ olsun” yanıtını verdi.

ABD flaş Ukrayna kararını açıkladı! İşte nedeni…

ABD Savunma Bakanlığı’nın (Pentagon) yürüttüğü inceleme sonucunda, daha önce Ukrayna’ya gönderileceği açıklanan bazı askeri mühimmatların sevkiyatının iptal edildiği duyuruldu. Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Anna Kelly, Pentagon’un dış askeri …

AKP’li belediyede “Muharrem Ayı” tartışması

AKP’li belediyede Muharrem Ayı tartışması yaşandı. AKP’li Mehmet Üstündağ’ın verdiği yanıt ise şaşkınlık yarattı: “Benim amcamın oğlu Alevi bir kızla evlendi.”

Özgür Özel’den Saraçhane mitinginin ardından dikkat çeken paylaşım

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının 100. günü dolayısıyla Saraçhane’de düzenlenen mitingin ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.