Kastamonu’da Cinayet Davasına Devam

Kastamonu’da Yaşanan Cinayet Davasında Yargılama Devam Ediyor

Kastamonu’da yaşanan cinayet olayı ile ilgili şüphelilerin yargılanmasına devam edildi.

Olay, 3 Aralık 2023 tarihinde Merkez Yolkonak köyü Yukarıyuva Mahallesi’nde meydana geldi. Fuat Camcı (19) ile Ferdi D. arasında çıkan kız meselesi yüzünden tartışma büyüdü. Tartışmanın sonucunda Fuat Camcı, arkadaşı Eren E. ve yanlarındaki Yusuf S. ile birlikte köye gitti. Burada çıkan kavgada Ferdi D. ve Yusuf S., Fuat Camcı’yı tüfekle çapraz ateşe alarak öldürdü. Şüpheliler olay yerinden kaçarak jandarma tarafından yakalandı ve tutuklandı.

Sanıklar, “kasten öldürme” suçundan yargılanıyor. Duruşma sırasında tutuklu sanıklardan Ferdi D., pişmanlığını dile getirerek tahliye talebinde bulundu. Diğer tutuklu sanık Yusuf S. ise aynı şekilde pişmanlık duyduğunu belirterek tahliyesini istedi. Tutuklu sanık Eren E. ise savunmasında olayın tesadüfen gerçekleştiğini belirterek beraat talep etti.

Olayın tanığı olan Eren E.’nin annesi, oğlunun suçsuz olduğunu savunarak “Fuat ile oğlum arasında özel bir ilişki yoktu. Buna rağmen olay sonucunda kaybettim. Adaletin yerini bulmasını istiyorum” dedi. Fuat Camcı’nın annesi ise oğlunun planlı bir şekilde öldürüldüğünü savunarak cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, Ferdi D. ve Yusuf S.’nin tutukluluklarının devamına karar verirken, Eren E.’nin ise tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. – KASTAMONU

Related Posts

TESK Başkanı Palandöken: Esnaf sigara satmaktan vazgeçebilir

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Eğer firmalar kredi kartı komisyonlarını üstlenmezse esnafımız sigara satmaktan tamamen vazgeçme noktasına gelebilir” dedi.

Erkan Baş’tan ‘Basel’ tepkisi: Memlekette birisi için ‘Gebersin’ dendiğinde akla sadece Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünü?

TİP lideri Erkan Baş, ‘Basel’ lakaplı TİP üyesi Bekir Aslan’ın yaptığı paylaşım sonucunda tutuklanmasına ilişkin “Memlekette birisi birisi için ‘Gebersin’ dediğinde akla sadece Tayyip Erdoğan’ın geleceğini düşünmek nasıl bir aklın ürünüdür? ‘Bu ülkede Netanyahu’ya da laf ettirmem’ diyorsanız Allah belanızı versin. Herkes sadece Tayyip Erdoğan’ı sevmemek zorunda değil” dedi.

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

İkinci çağrıda üç yeni isim yer aldı: Öcalan’ın videosunda yanındaki kişiler kim?

Putin, savaşta kaybettiği genç işçilerin yerine 1 milyon Hintli getirecek

Rusya, Ukrayna’daki savaş nedeniyle boşalan sanayi kadrolarını doldurmak için Hindistan’dan 1 milyon işçi getirmeye hazırlanıyor. Rusya, iş gücü açığını kapatmak için artık Sri Lanka ve Kuzey Kore ile de benzer anlaşmalar yapıyor.

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı, bir kez daha Atatürk dönemini hedef aldı: Sadece Dersim’de 50.000 Alevi’yi katletti

İstanbul’da sıcaklık alarmı: İlçe ilçe dereceler açıklandı, asfalt 50 dereceye çıkacak

İstanbul’da sıcak hava dalgası etkisini artırdı. Gölgede 35 dereceye ulaşan sıcaklık, asfalt yüzeylerde 50 dereceye kadar çıkacak. Meteoroloji ve AKOM, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığını duyurdu. Uzmanlar, 11.00 ile 17.00 saatleri …