18 yaşında, yüzde 89 nakavt oranı: Yenilmez yumruk Yusuf Eren

İtalya’da 12-21 Eylül’de gerçekleştirilecek Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası öncesi hazırlıklarını ağabeyi Eyüphan Yıldırım ile sürdüren Yusuf Eren, değerlendirmelerde bulundu.

Branşında 9 yılda disiplin ve azimle çalışmalarını sürdürüğünü anlatan Yusuf Eren, Avrupa ikinciliği, dünya üçüncülüğü, 2023-2025 yılları arasındaki 6 Türkiye Kick Boks Şampiyonasında 6 altın madalya kazandığı bilgilerini verdi.

Kick boksun kendisi için bir yaşam biçimine dönüştüğünü dile getiren Yusuf Eren Yıldırım, branşında dünya markası olmayı hedefliyor.

Yusuf Eren, “Elazığ ve bölgesel turnuvalarda yaklaşık 22 şampiyonluğum bulunuyor. Türkiye şampiyonalarında hiç yenilgim yok. Türkiye’de şimdiye kadar katıldığım bütün turnuvalardan şampiyon ayrıldım.” dedi.

Türkiye’deki başarılarını Avrupa ve dünyada da sürdürmek istediğini ifade eden Yusuf Eren, 2023 yılında katıldığı Avrupa şampiyonasında ikinci olduğunu, bu durumun kendisini hem üzdüğünü hem de hırslandırdığını dile getirdi.

Milli takıma başarılarının ardından tekrar döndüğünü aktaran Yusuf Eren, şöyle devam etti:

“İtalya’da şampiyon olacağım. Türkiye’de yenilmez olarak ilerliyorum. Katılmış olduğum bütün müsabakalarda yüzde 89’luk bir nakavt oranıyla ilerlemekteyim. Bu spor artık benim için bir yaşam biçimi. Branşımda dünyada bir numara olmak için çalışıyorum. Her geçen gün kendimi daha çok geliştirmek için çabalıyorum. Bu sene de maçlarımı kazanarak 3. kez milli takıma seçildim. Avrupa şampiyonu olacağımdan hiç şüphem yok. Bunun için çok çalışıyorum.”

“DURDURULAMAYAN BİR DÖVÜŞ STİLİ VAR”

Milli sporcunun çalışmalarını birlikte sürdürdüğü ağabeyi Eyüphan Yıldırım, kardeşinin ülkeyi her müsabakada en iyi şekilde temsil ettiğini vurguladı.

Eyüphan Yıldırım, şunları söyledi:

“Yusuf antrenmanları bile ciddi bir müsabakaya çıkıyormuş gibi yapıyor. Antrenmana tam profesyonel şekilde mentalite olarak hazır giriyor. Ringde durdurulamayan bir dövüş stili var. Rakiplerine üzülüyoruz. Genelde maçları nakavtla bitiyor. Biz ona ‘nakavt makinesi’ diyoruz. Avrupa şampiyonluğu için İtalya’ya gidip ülkemizi temsil edeceğiz. Yusuf’un orada da şampiyonu olacağından hiç şüphemiz yok.”

Related Posts

Orman işçilerinin zor anları: Bir anda alevlerin arasında kaldılar, o anlar kamerada

Çanakkale’de çıkan yangında alevler arasında kalan ormancıların araç içerisindeki görüntüleri ortaya çıktı.

ABD, Maduro’nun Tutuklanması İçin Ödülü 50 Milyon Dolara Yükseltti

ABD, Nicolas Maduro’nun tutuklanmasına ilişkin ödülü 25 milyon dolardan 50 milyon dolara çıkarıldı.

Tokat’ta Trafik Kazası: Aile Faciası

Zile’de iki otomobilin çarpıştığı kazada evli çift ve bebekleri hayatını kaybetti.

Dünya Emzirme Haftası Etkinliği Kemer’de

Kemer Devlet Hastanesi’nde Dünya Emzirme Haftası kutlandı, katılımcılar pasta kesip fotoğraf çekildi.

Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonu: 4 gözaltı

Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi, dört şüpheli gözaltına alındı.

Olay iddia: CHP lideri Özel’in işaret ettiği avukat gözaltına alındı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önceki gün Tuzla mitinginde, “İBB davası borsası” oluşturulduğu iddiasında bulunarak bir avukatı işaret etti. Kulislere yansıyan iddiaya göre, söz konusu avukat İstanbul’da yakalandı.